top of page

IS JOUW WEBSITE NOG IN
#TOPCONDITIE?

HET ONDERHOUDEN
VAN JOUW WEBSITE
HEEFT HEEL WAT VOORDELEN 

Tim-23.JPG

onderhoud
#websites

Natuurlijk is hosting de basis voor een goed functionerende website. Zonder hosting zou je site simpelweg niet online zijn. Maar om de goede werking van jouw website te garanderen checken we voortdurend de verschillende aspecten binnen jouw website.

snelheid.png

SNELHEID

We checken de snelheid van jouw website en passen de site aan indien nodig. Met een snelle website zorg je voor conversies en verbeter je je SEO. Hoe sneller je website laadt, hoe hoger je scoort in Google.

brokenlinks.png

GEBROKEN LINKS

Het correct linken is een van de belangrijkste SEO-factoren. Maar wat gebeurt er als je links nergens naartoe leiden? Dit is niet alleen frustrerend voor je bezoekers, maar verspilt ook de crawler-quota van Google, en andere zoekmachines. Alle links op jouw website worden gecheckt. 

ssl.png

SSL CERTIFICAAT

Met een correct SSL-certificaat krijgt je website een HTTPS-verbinding en verschijnt er een slotje in browsers. Het resultaat? Meer vertrouwen bij je bezoekers en een hogere ranking in Google. We gaan voor het meest correcte en veilige SSL-Certificaat. 

googlesearch.png

GOOGLE SEARCH 

Binnen de Google Search Console houden we de prestaties van jouw website in de gaten. Indien nodig ondernemen we stappen om problemen op te lossen.

seocheck.png

SEO CHECK

We nemen de WIX SEO Wiz door, een stapsgewijze checklist die is ontworpen om ons te helpen de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van jouw website te verbeteren op basis van de informatie van je bedrijf en zoekwoorden.

digitale-content.png

CONNECTIE SOCIALS

We checken of de links met jouw social media kanalen nog kloppen en relevant zijn. Indien nodig controleren we of de automatische integratie met Instagram nog steeds up-to-date is. 

googlemybusiness.png

VERMELDING GOOGLE BUSINESS

We controleren jouw  bedrijfsvermelding op Google Mijn Bedrijf om je gegevens up-to-date te houden. Het is namelijk mogelijk dat externe personen wijzigingen voorstellen voor jouw bedrijfsvermelding. Daarom is het belangrijk om deze regelmatig te controleren en te voorzien van de juiste informatie.

analytics.png

GOOGLE ANALYTICS

Via bezoekersstatistieken weet je hoe goed je website werkt. Ontdek wat bezoekers doen op je website en welke pagina’s zij bezoeken. Met een grondige analyse via Google Analytics kan je ontdekken waar jouw website beter kan worden en hoe je conversies kunt verhogen.

backup.png

BACK-UP

We checken de WIX back-ups. 

Op deze manier kunnen we jouw website altijd herstellen naar een eerdere versie als je per ongeluk iets verwijderd, een wijziging maakt die je niet bevalt, of een technisch probleem tegenkomt.

ONZE 
#ONDERHOUDSPAKKETTEN

BOENK 
#LIGHT

WIX Combo Abonnement

vinkje.png

1x jaarlijks onderhoud + rapportage

vinkje.png
vinkje.png

1x jaarlijkse aanpassingsronde**

€215/jaar

vinkje.png

gratis toegang tot onze innovatiesessies

BOENK 
#PRO

€430/jaar

WIX Combo Abonnement

2x jaarlijks onderhoud + rapportage

2x jaarlijkse aanpassingsronde**

vinkje.png
vinkje.png
vinkje.png
vinkje.png

gratis toegang tot onze innovatiesessies

BOENK 
#EXPERT

€840/jaar

WIX Combo Abonnement

4x jaarlijks onderhoud + rapportage

4x jaarlijkse aanpassingsronde**

gratis toegang tot onze innovatiesessies

vinkje.png
vinkje.png
vinkje.png
vinkje.png

* Prijzen exclusief btw, jaarlijks opzegbaar, inclusief rapportage van de onderhoudswerken en rapportage van Google Analytics.

** Inclusief inhoudelijke aanpassingen zoals het aanpassen van teksten, foto's, video's,... 

bottom of page